Deze aanbieding is helaas 4 minuten geleden verlopen.
276° Verlopen
5
Geplaatst 1 november 2022

23% korting op alles van DECIEM (The Ordinary & NIOD)

Avatar
Gedeeld door sfiag
Lid sinds 2019
99
107

Over deze aanbieding

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

The 23% discount (the “November Promotion”) is available during the following period (the “Promotional Period”): on theordinary.com and niod.com from November 1, 2022, at 12:00am EST (2:00pm AEST, 12pm HKT, 4:00am GMT, 5:00pm NZST), to November 30, 2022, at 11:59pm EST (1:59pm+1 AEST, 11:59am+1 HKT, 3:59am+1 GMT, 4:59pm+1 NZST). in all standalone DECIEM stores from November 1, 2022 to November 30, 2022 during local operating hours.
Meer details van winkel
Community Updates
Nieuwe reactie

5 Reacties

gesorteerd op
Avatar
  1. Avatar
    Ik keek net op mijn telefoon en dacht 'Yes! Kan nog een uurtje slapen' tot ik de melding van deze deal zag... Dat wordt shoppen zo vroeg op de ochtend.

    Edit:
    Naast de producten die ik nodig had heb ik mezelf ook de conditioner en het wimper serum aangepraat. Gaat compleet het doel van deze langdurige Black Friday actie voorbij.
    We zullen er maar om lachen...

    2900099-BZw8h.jpg (aangepast)
  2. Avatar
    Maar ik heb nog een hele stash van de vorige 23% actie
  3. Avatar
    Als man ook fan van deze producten. Heb zelfs mijn vrouw aan dit merk gekregen. Hoe metro wil je het hebben?
  4. Avatar
    Nieuwsgierig naar wat jullie favorieten zijn…
    Avatar
    Sowieso Multi-Peptide Lash and Brow Serum
Avatar