Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Belkin draadloze oplader met bol.com voucher 10 euro na review
138° Verlopen

Belkin draadloze oplader met bol.com voucher 10 euro na review

21
aug 15e

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

Belkin Boost-up draadloze oplader Qi - 5W - iPhone en Samsung (2019)

Belkin draadloze oplader voor 24,99 met bol.com voucher van 10 euro na een review

Elders vanaf een zelfde prijs, maar dan zonder cadeaukaart van 10 euro.

Netto prijs dus 15 euro.

Via shopbuddies nog een cashback mogelijk.
Community Updates

Groepen

Beste reacties
Traag ding, 5W.
Aangepast door: "NeoMe" aug 15e
21 Reacties
Traag ding, 5W.
Aangepast door: "NeoMe" aug 15e
Ideaal voor in de nacht op te laden. Niet voor gewoon opladen, duurt 3 tot 3,5 uur eer die vol is.
Johansson8615/08/2019 19:37

Ideaal voor in de nacht op te laden. Niet voor gewoon opladen, duurt 3 tot …Ideaal voor in de nacht op te laden. Niet voor gewoon opladen, duurt 3 tot 3,5 uur eer die vol is.


In de nacht is ouderwets, met Quick Charge zit die zo weer vol. Keer tussendoor aan de lader, met eten of in de auto en je kunt er weer tegen.
Aangepast door: "NeoMe" aug 15e
bol.com/nl/…678 alle producten die meedoen aan review actie
Liggen in een bak bij Media Markt voor 10 euro.
teckel0015/08/2019 19:54

https://www.bol.com/nl/ra/review-en-ontvang-10-cadeaubon/56075/?promo=PDP_203_56075_discount___75678&promo=PDP_203_56075_discount___75678 alle producten die meedoen aan review actie


Allemaal overpriced, dit soort spul haal ik liever China.
Waarom is mijn reactie verwijderd??
Deze dingen zijn super inefficiënt qua stroomoverdracht, ook gaan er nog wel eens wat telefoontjes kapot door deze laders.
REPTYLER15/08/2019 22:10

Deze dingen zijn super inefficiënt qua stroomoverdracht, ook gaan er nog …Deze dingen zijn super inefficiënt qua stroomoverdracht, ook gaan er nog wel eens wat telefoontjes kapot door deze laders.


Klopt, maar in de praktijk betekend dat op jaarbasis een extra energie kostenpost van nog geen euro
NeoMe15/08/2019 20:32

Allemaal overpriced, dit soort spul haal ik liever China.


Eens!
Alie Express 3 euro, is net zo goed👌
REPTYLER15/08/2019 22:10

Deze dingen zijn super inefficiënt qua stroomoverdracht, ook gaan er nog …Deze dingen zijn super inefficiënt qua stroomoverdracht, ook gaan er nog wel eens wat telefoontjes kapot door deze laders.


Jup, en je batterij gaat vooral kapot en gaat vooral hard achteruit. Met draadloos opladen wordt de temperatuur ook vaak veel te hoog. Leuk spul. Praktisch? nee!
Aangepast door: "WF.84" aug 15e
WF.8415/08/2019 23:02

Jup, en je batterij gaat vooral kapot en gaat vooral hard achteruit. Met …Jup, en je batterij gaat vooral kapot en gaat vooral hard achteruit. Met draadloos opladen wordt de temperatuur ook vaak veel te hoog. Leuk spul. Praktisch? nee!


Bron? Volgens mij is dat onzin namelijk... Of het hangt van de lader af. Mijn Anker draadloze lader heeft daar in ieder geval geen last van, telefoon wordt helemaal niet warm er op. Het duurt inderdaad een uur of 3 als mijn S9+ helemaal leeg is, maar boeien? Hij ligt er gewoon op als ik aan mijn bureau zit. Langzaam laden is ook juist veiliger voor je accu, juist dat snelladen is niet goed!

Ik gebruik de mijne ook al sinds april 2018, geen enkel probleem en accu is nog uitstekend.
Aangepast door: "Finraziel" aug 15e
Finraziel15/08/2019 23:21

Bron? Volgens mij is dat onzin namelijk... Of het hangt van de lader af. …Bron? Volgens mij is dat onzin namelijk... Of het hangt van de lader af. Mijn Anker draadloze lader heeft daar in ieder geval geen last van, telefoon wordt helemaal niet warm er op. Het duurt inderdaad een uur of 3 als mijn S9+ helemaal leeg is, maar boeien? Hij ligt er gewoon op als ik aan mijn bureau zit. Langzaam laden is ook juist veiliger voor je accu, juist dat snelladen is niet goed!Ik gebruik de mijne ook al sinds april 2018, geen enkel probleem en accu is nog uitstekend.


Er is genoeg over te vinden, maar het wel is algemeen bekend. Met draadloos laden wordt je toestel sowieso warmer (rond de 30.5C) en met normaal laden ligt dat veel lager. Dit lijkt niet veel, maar lithium-ion cellen kunnen slecht tegen warmte en beschadigen dus. Dit merk je niet altijd meteen, maar je batterij "degrades". En het klopt, je kan beter snelladen uitzetten. Met "normaal" laden blijft je batterij in betere conditie. De Oneplus 7 Pro en Sony Xperia hebben geen draadloos laden. Toeval? Of zou het toch misschien een reden hebben.

De oplaad pad van Apple ging ook niet door. Weet je waarom? Omdat het te warm werd. Ofwel het sloopt je batterij en de telefoon.

Aangezien je een Samsung telefoon hebt, download voor de grap eens de Phone Info app uit de PlayStore. Daar kun je checken wat de gezondheid van je batterij is.
Aangepast door: "WF.84" aug 16e
Slechte koop. Laatst hier 3 Samsung snel laders draadloos voor 3 tientjes gekocht
WF.8415/08/2019 23:54

Er is genoeg over te vinden, maar het wel is algemeen bekend. Met …Er is genoeg over te vinden, maar het wel is algemeen bekend. Met draadloos laden wordt je toestel sowieso warmer (rond de 30.5C) en met normaal laden ligt dat veel lager. Dit lijkt niet veel, maar lithium-ion cellen kunnen slecht tegen warmte en beschadigen dus. Dit merk je niet altijd meteen, maar je batterij "degrades". En het klopt, je kan beter snelladen uitzetten. Met "normaal" laden blijft je batterij in betere conditie. De Oneplus 7 Pro en Sony Xperia hebben geen draadloos laden. Toeval? Of zou het toch misschien een reden hebben.De oplaad pad van Apple ging ook niet door. Weet je waarom? Omdat het te warm werd. Ofwel het sloopt je batterij en de telefoon.Aangezien je een Samsung telefoon hebt, download voor de grap eens de Phone Info app uit de PlayStore. Daar kun je checken wat de gezondheid van je batterij is.


Battery health 95,8%. Niet slecht voor een toestel van bijna 1,5 jaar oud die 90% of zo van zijn laden op zo'n draadloze lader gedaan heeft.

Ik heb wat gegoogled maar de eerste 3 of 4 pagina's die ik tegenkwam ontkrachten allemaal juist dat het slecht zou zijn. Lijkt me dus een broodje aap verhaal. Waarom oneplus en Sony het niet ondersteunen, geen idee, misschien willen ze gewoon niet de ruimte opgeven die de spoel inneemt om draadloos te kunnen laden. Ook beperkt het je in materiaal wat je in de behuizing kunt gebruiken. De iPhones van de afgelopen jaren ondersteunen wel gewoon draadloos laden.
Robert-Jan_Zondag16/08/2019 00:43

Slechte koop. Laatst hier 3 Samsung snel laders draadloos voor 3 tientjes …Slechte koop. Laatst hier 3 Samsung snel laders draadloos voor 3 tientjes gekocht



dit, die amazon deal was top.
NeoMe15/08/2019 19:43

In de nacht is ouderwets, met Quick Charge zit die zo weer vol. Keer …In de nacht is ouderwets, met Quick Charge zit die zo weer vol. Keer tussendoor aan de lader, met eten of in de auto en je kunt er weer tegen.


In de nacht is ouderwets? Waarom dan?(lol)
QC is handig, maar dat gedoe om op te laden en tegelijkertijd te eten niet. Zo’n mensen zie ik dan nog hele dag met een lader bij zich te lopen. Ik vind ‘s nachts opladen juist handiger. Zo’n 5W charger is dan beter dan een QC-er. Je telefoon wordt dan niet heet en je hebt het gebruiksgemak van een WC.

Dat gezegd te hebben, €15 is niet bepaald goedkoop.
DavitNL16/08/2019 10:33

In de nacht is ouderwets? Waarom dan?(lol) QC is handig, maar dat gedoe om …In de nacht is ouderwets? Waarom dan?(lol) QC is handig, maar dat gedoe om op te laden en tegelijkertijd te eten niet. Zo’n mensen zie ik dan nog hele dag met een lader bij zich te lopen. Ik vind ‘s nachts opladen juist handiger. Zo’n 5W charger is dan beter dan een QC-er. Je telefoon wordt dan niet heet en je hebt het gebruiksgemak van een WC. Dat gezegd te hebben, €15 is niet bepaald goedkoop.


Nooit een lader bij. Heb een S9, ben heavy user. Laad op werk, auto of thuis op. Zit nooit zonder, gewoon aanwennen. Ook laden als je op bv op 50% zit, niet elke keer leeg laten lopen.
NeoMe16/08/2019 10:47

Nooit een lader bij. Heb een S9, ben heavy user. Laad op werk, auto of …Nooit een lader bij. Heb een S9, ben heavy user. Laad op werk, auto of thuis op. Zit nooit zonder, gewoon aanwennen. Ook laden als je op bv op 50% zit, niet elke keer leeg laten lopen.


Dus je gebruikt drie laders en je laadt meerdere keren per dag op? Wat een gedoe. Probeer eens in de nacht zou ik zeggen.
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst