Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Foot Locker VIP- deal 25% korting
320° Verlopen

Foot Locker VIP- deal 25% korting

5
mei 2e
Deze voucher geeft de gebruiker recht op 25% korting op zijn/haar aankoop, met een maximale aankoopwaarde van 500 € / 400 £ / TRY 1200 / 139,000 Ft / 2000 zl / 4500 kr. / 600 CHF / 13,000 Kc.

Geldig van 02.mei.2019 tot en met 05.mei.2019, in elke Foot Locker, Kids Foot Locker of House of Hoops in Europa, exclusief alle winkels in Griekenland, Denemarken and alle Foot Locker outlet winkels.

Deze voucher is ook geldig online (behalve voor Denemarken) van 02.mei.2019 00:01 CEST (11:01 PM BST) tot 05.mei.2019 23:59 CEST (10:59 PM BST).

Om de voucher online te activeren, bezoek footlocker.eu en gebruik de coupon code VIPDEAL25.
- Maar 1 originele voucher is geldig per transactie.
- De voucher heeft geen geldwaarde.
- Aanbieding is exclusief meerdere aanbiedingen (2 voor…) en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen.
- Aanbod sluit geselecteerde items uit zoals aangegeven door online icons en speciale tags in de winkel.
- Er is geen korting van toepassing op de aankoop van cadeaubonnen.
Community Updates

Groepen

5 Reacties
En bedankt weer, heb me weer vies misdragen... kan ook nooit normaal! ( een plusje voor jou!)
Werner.Boender2 m

En bedankt weer, heb me weer vies misdragen... kan ook nooit normaal! ( …En bedankt weer, heb me weer vies misdragen... kan ook nooit normaal! ( een plusje voor jou!)


Haha trek je zometeen wel weer recht met je vakantiegeld
Top! Eindelijk de sneakers besteld die ik op het oog had
Thanks, precies op het juiste moment!
Een zeer uitstekende timing
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst