Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
546° Verlopen
72

[Google Rewards & PayPal] Gratis geld: betaling Google Opinion Rewards overzetten naar PayPal (iOS)

Avatar
ChaveZ90
Lid sinds 2018
154
3.676
Geplaatst op 8 mrt 2022

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

Werkt voor IOS en vermoedelijk nog niet voor Android. Zorg dat beide mailadressen overeenkomen waarbij het bij PayPal het "hoofd" mailadres moet zijn.

Hoe & Wat
Elke keer dat u een totaal van € 2,00 aan betalingen in uw Google Opinion Rewards-account heeft ontvangen, stuurt Google Opinion Rewards via PayPal een betaling naar uw e-mailadres van Google Opinion Rewards.

Als uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards hetzelfde is als dat voor PayPal, ontvangt u deze betalingen automatisch in uw PayPal-account.

Als uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards niet hetzelfde is als het adres dat u voor PayPal gebruikt, moet u de eerste betaling binnen dertig dagen accepteren door uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards aan uw PayPal-account te koppelen.
Nadat u de eerste betaling heeft geaccepteerd en het bedrag is overgeboekt naar uw account, worden toekomstige overboekingen automatisch uitgevoerd. U ontvangt hierover echter wel een e-mail met een melding.

Gebruikers moeten controleren of Google Opinion Rewards-betalingen beschikbaar zijn in hun PayPal-account. Ga naar de site van PayPal voor informatie over hoe u uw geld beheert, bijvoorbeeld hoe u het besteedt of op uw bankrekening laat storten.

Emailadres wijzigen
Wanneer u zich aanmeldt voor Google Opinion Rewards, raden we u aan hetzelfde e-mailadres te gebruiken als voor uw PayPal-account. Als u uw account echter al heeft ingesteld, kunt u nog steeds betalingen ontvangen. In dat geval koppelt u het e-mailadres van Google Opinion Rewards aan uw PayPal-account door deze instructies te volgen: paypal.com/nl/smarthelp/article/FAQ1797.

Als uw primaire e-mailadres voor PayPal anders is dan uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards en u uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards aan uw PayPal-account heeft gekoppeld, ontvangt u e-mailmeldingen over Google Opinion Rewards-betalingen vanaf dat moment via uw primaire e-mailadres voor PayPal.
Community Updates
Nieuwe reactie
Beste reacties
Avatar
Voor mensen die google rewards op de ios willen, moeten land/regio veranderen naar de Verenigde Staten. Dat kan simpel via jouw apple store account instellingen, wel dan nog adres en postcode etc... random invullen van de U.S.
Aangepast door: "Rif_Royal" 8 mrt
Avatar
Normaal is dit enkel voor iOS gebruikers, omdat zij het tegoed niet kunnen uitgeven in de Play Store. Voor android gebruikers kan het tegoed normaal gezien niet omgezet worden naar Paypal. Of is dit recent veranderd?
Avatar
UsernameChecksOut08/03/2022 12:08

Ik heb al een jaar of 3 geen enquetes gehad, weet iemand waar dat aan ligt?


Je mening doet er niet meer toe(cheeky)
Avatar
UsernameChecksOut08/03/2022 12:08

Ik heb al een jaar of 3 geen enquetes gehad, weet iemand waar dat aan ligt?


Heb je gps wel aan? want 8 van de 10 enquêtes zijn bij mij hey ben je naar deze winkel geweest en hoe heb je daar betaald?
Aangepast door: "mellowpimp" 8 mrt
72 Reacties
  1. Avatar
    Dit is alleen beschikbaar voor iOS / Iphone, toch?
  2. Avatar
    Normaal is dit enkel voor iOS gebruikers, omdat zij het tegoed niet kunnen uitgeven in de Play Store. Voor android gebruikers kan het tegoed normaal gezien niet omgezet worden naar Paypal. Of is dit recent veranderd?
  3. Avatar
    Kon wel in het buitenland maar (nog) niet in Nederland.....toch?
  4. Avatar
    Bedankt, goede tip zeker als het tegoed bijna verloopt Nice
  5. Avatar
    Ik had de app op Android en vond het wel handig, maar bij mij is de app niet beschikbaar op iOS?
  6. Avatar
    P.J.08/03/2022 11:55

    Kon wel in het buitenland maar (nog) niet in Nederland.....toch?


    De app Google Opinion Rewards kan momenteel worden gedownload in de volgende landen:

    • Verenigde Staten
    • Canada
    • Duitsland
    • Verenigd Koninkrijk


    Betalingen van Google Opinion Rewards worden via PayPal verzonden naar het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen bij Google Opinion Rewards. Als u al een PayPal-account heeft, raden we u aan in te loggen bij Google Opinion Rewards met een e-mailadres dat aan uw PayPal-account is gekoppeld. Als u nog geen PayPal-account heeft of als uw Google-e-mailadres niet aan uw PayPal-account is gekoppeld, ontvangt u na het invullen van een paar enquêtes een e-mail van PayPal. Hierin staan instructies waarmee u een nieuw PayPal-account kunt instellen of uw e-mailadres kunt toevoegen aan een bestaand PayPal-account. Hier vindt u instructies voor het koppelen van accounts: https//ww…797.
    Aangepast door: "drpepper" 8 mrt
  7. Avatar
    Ik heb al een jaar of 3 geen enquetes gehad, weet iemand waar dat aan ligt?
  8. Avatar
    UsernameChecksOut08/03/2022 12:08

    Ik heb al een jaar of 3 geen enquetes gehad, weet iemand waar dat aan ligt?


    Je mening doet er niet meer toe(cheeky)
  9. Avatar
    drpepper08/03/2022 12:07

    De app Google Opinion Rewards kan momenteel worden gedownload in de …De app Google Opinion Rewards kan momenteel worden gedownload in de volgende landen:Verenigde StatenCanadaDuitslandVerenigd KoninkrijkBetalingen van Google Opinion Rewards worden via PayPal verzonden naar het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen bij Google Opinion Rewards. Als u al een PayPal-account heeft, raden we u aan in te loggen bij Google Opinion Rewards met een e-mailadres dat aan uw PayPal-account is gekoppeld. Als u nog geen PayPal-account heeft of als uw Google-e-mailadres niet aan uw PayPal-account is gekoppeld, ontvangt u na het invullen van een paar enquêtes een e-mail van PayPal. Hierin staan instructies waarmee u een nieuw PayPal-account kunt instellen of uw e-mailadres kunt toevoegen aan een bestaand PayPal-account. Hier vindt u instructies voor het koppelen van accounts: https://www.paypal.com/nl/smarthelp/article/FAQ1797.


    Ik heb al jaaaaren op Android rewards van Google. Maar wist niet dat het ook naar PayPal gesluist kon worden. Maar heb het niet nodig, geef alles uit aan webtoons.
  10. Avatar
    UsernameChecksOut08/03/2022 12:08

    Ik heb al een jaar of 3 geen enquetes gehad, weet iemand waar dat aan ligt?


    Heb je gps wel aan? want 8 van de 10 enquêtes zijn bij mij hey ben je naar deze winkel geweest en hoe heb je daar betaald?
    Aangepast door: "mellowpimp" 8 mrt
  11. Avatar
    UsernameChecksOut08/03/2022 12:08

    Ik heb al een jaar of 3 geen enquetes gehad, weet iemand waar dat aan ligt?


    Ik heb dat ooit eens kunnen oplossen door mijn Opinion Rewards account te verwijderen vanuit de app, en vervolgens opnieuw mee te doen.
  12. Avatar
    Thanks, ga ik allemaal proberen!

    Koopjes-jagert08/03/2022 12:10

    Je mening doet er niet meer toe(cheeky)


    Dat lijkt me inderdaad verstandig
    Aangepast door: "UsernameChecksOut" 8 mrt
  13. Avatar
    Ik gebruikte em vroeger ook op mijn Android, maar in de AppStore van mijn iPhone zie ik die app helemaal niet staan?
    (is wel een belgisch account)
  14. Avatar
    Voor als het wel werkt, druk verschillende opties aan voor je je definitieve keuze maakt. De uiteindelijke opbrengst is dan gemiddeld hoger.
  15. Avatar
    Kleine bedragen maar gratis is altijd goed
  16. Avatar
    Auteur
    Selina1808/03/2022 11:54

    Normaal is dit enkel voor iOS gebruikers, omdat zij het tegoed niet kunnen …Normaal is dit enkel voor iOS gebruikers, omdat zij het tegoed niet kunnen uitgeven in de Play Store. Voor android gebruikers kan het tegoed normaal gezien niet omgezet worden naar Paypal. Of is dit recent veranderd?


    Thanks voor de info. Zal de titel aanpassen
  17. Avatar
    Gebruikt het tegoed om nieuwe filmpjes te huren google movies.
    Geweldig !
  18. Avatar
    Auteur
    Rewards moet voor zowel IOS als Android beschikbaar zijn.

    Je hoofd mailadres moet overeenkomen met die van Google Opinion Rewards.

    Nu blijkt dat et voor IOS wel werkt en voor Android (nog) niet werkt.
  19. Avatar
    Auteur
    Kan nergens vinden dat dit niet zou werken voor Android
  20. Avatar
    Auteur
    wouter.aerts08/03/2022 12:23

    Ik gebruikte em vroeger ook op mijn Android, maar in de AppStore van mijn …Ik gebruikte em vroeger ook op mijn Android, maar in de AppStore van mijn iPhone zie ik die app helemaal niet staan?(is wel een belgisch account)


    Probeer eens een apk te downloaden elders
Plaats reactie
Avatar