GRATIS GELD! google opinion rewards ANDROID ONLY
-89°

GRATIS GELD! google opinion rewards ANDROID ONLY

47
okt 6e
Voor onze android user,

Dit is een repost van een bericht van 2 jaar geleden, in deze 2 jaar heeft pepper een flink aantal mensen erbij gekregen dus ik vind dat dit onderwerp wel weer de aandacht mag krijgen.
Ik had niet in de gaten dat dit een repost is maar geloof me ik heb genoeg reacties en boze PBs gekregen om te weten dat dit een repost is.

BELANGRIJK: ik heb vernomen dat je je locatie aan moet hebben wil je enquêtes binnen kunnen krijgen.

GOOGLE opinion rewards is een platform van Google waar je letterlijk geld krijgt om een paar vragen te beantwoorden.
Hoe het werkt is je krijg periodiek een enquête die je vrijwillig kunt in voeren en hiermee krijg je geld op je Google store account. De vragenlijsten zijn vaak heel kort en de rewards zijn van matig tot goed.
Vandaag een enquête van 3 vragen die me €0,44 opleverde. Deze getallen zullen op stapelen en je zult relatief snel een leuke app kunnen kopen.
Het fijne aan de app is dat het je niet verplicht om enquêtes in te vullen.
Community Updates

Groepen

Beste reacties
Dit heb ik al 3 jaar ofzo..
friso706/10/2019 11:56

Al half jaar geen vragenneer ontvangen.


Blijkbaar doe je toch iets fout. Hier meermaals per week een enquête. Zowel voor locaties als voor YouTube
47 Reacties
Repost
Repost waar?
Dit heb ik al 3 jaar ofzo..
Vergeet niet om altijd je locatie aan te zetten anders kun je best lang wachten
Lol06/10/2019 11:43

Dit heb ik al 3 jaar ofzo..


Telt niet als je het nooit hier hebt gedeeld.
Al half jaar geen vragenneer ontvangen.
friso706/10/2019 11:56

Al half jaar geen vragenneer ontvangen.


Locatie wel aan?
friso706/10/2019 11:56

Al half jaar geen vragenneer ontvangen.


Blijkbaar doe je toch iets fout. Hier meermaals per week een enquête. Zowel voor locaties als voor YouTube
Nightfalls06/10/2019 12:01

Blijkbaar doe je toch iets fout. Hier meermaals per week een enquête. …Blijkbaar doe je toch iets fout. Hier meermaals per week een enquête. Zowel voor locaties als voor YouTube


YouTube?
ChaveZ9006/10/2019 12:02

YouTube?


Ja vragen als: heb je die gekeken en wat vond je ervan en dan kan je 1 tot 5 sterren geven.
Oh haha die nog nooit ontvangen
ChaveZ9006/10/2019 12:04

Oh haha die nog nooit ontvangen


Voor mij ook nieuws en kijk dagelijks wel wat op YouTube....
Nightfalls06/10/2019 12:03

Ja vragen als: heb je die gekeken en wat vond je ervan en dan kan je 1 tot …Ja vragen als: heb je die gekeken en wat vond je ervan en dan kan je 1 tot 5 sterren geven.


En die vragen krijg je het meeste geld voor
Dit bestaat al ongeveer 4-5 jaar in NL en in de US wat langer, maar voor de nieuwe gebruikers van pepper kan ik me voorstellen dat dit nieuw is.
Nightfalls06/10/2019 12:01

Blijkbaar doe je toch iets fout. Hier meermaals per week een enquête. …Blijkbaar doe je toch iets fout. Hier meermaals per week een enquête. Zowel voor locaties als voor YouTube


Bedankt voor de YouTube tip. maar even mijn YouTube account wisselen naar mijn rewards account.
BobKoffieOp06/10/2019 12:21

Voor mij ook nieuws en kijk dagelijks wel wat op YouTube....


Je moet wel hetzelfde account gebruiken als voor je reward. Dan ontvang je ze wel
friso706/10/2019 11:56

Al half jaar geen vragenneer ontvangen.


Dat had ik ook, wat voor mij hielp was even verwijderen en opnieuw installeren. Als je de app elke dag even opent (bv voor enquête) blijf je ook vaker enquête krijgen.
Is geen geld je krijgt credits.
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst