Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Gratis Ratchet & Clank t/m 31/03 (PS4)
2658° Verlopen

Gratis Ratchet & Clank t/m 31/03 (PS4)

Playstation Store Aanbiedingen
83
2658° Verlopen
Gratis Ratchet & Clank t/m 31/03 (PS4)
Vernieuwd mrt 2e (Geplaatst feb 23e)

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

Update 1
Vanaf nu beschikbaar
Gratis Ratchet & Clank te downloaden via Playstation Store. Je hebt geen Playstation Plus nodig hiervoor. Play at Home duurt tot en met juni, er komen nog andere aanbiedingen en/of gratis games maar deze zijn nog niet bekend. Zie info hieronder.

Link naar de game: store.playstation.com/nl-…000

  • PlayStation and Insomniac Games will make Ratchet & Clank PS4 available for free download for a limited time through PlayStation Store from March 1 at 8pm PST / March 2 at 4am GMT / 5am CET to March 31, 2021 at 8pm PDT* / April 1 at 4am BST / 5am CEST.
  • Once you redeem the game, it will be yours to keep. This 2016 PS4 action-adventure hit from Insomniac Games revisits the origin stories of these beloved PlayStation heroes and features a great mix of outrageous combat and comedy.
Community Updates
Beste reacties
83 Reacties
Plaats reactie