Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
H&M sale in store
729° Verlopen

H&M sale in store

10
dec 17e 2019Beschikbaar in: Landelijk

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

Vandaag is de sale begonnen in de H&M winkel in Hoofddorp. Waarschijnlijk ook in andere winkels.
Met goede aanbiedingen, meestal goedkoper dan op de website. Nu nog veel maten aanwezig.

Ik heb oa zelf gekocht:
Blouse 2x van 24,99 voor 7,99
Blouse van 24,99 voor 10,99
Vest van 9,99 voor 4,99
Vest van 9,99 voor 3,99
Sweater van 19,99 voor 5,99
Community Updates
Als je op een link klikt en/of iets bestelt, ontvangt Pepper.com mogelijk een betaling van de verkoper. Dit heeft geen enkele invloed op het besluit om een aanbieding wel of niet te plaatsen. Kijk voor meer informatie op de FAQ en Over Ons pagina.

Groepen

Beste reacties
Je hebt zelfs 20% extra korting op de sale. Als je een account hebt, die je gratis kan aanmaken, heb je een voucher voor 10% extra korting op sale . Er staat echter ook een voucher 10% korting voor jou. Deze zou niet op acties moeten gelden, maar doet dat wel en ook nog eens in combinatie met de andere voucher. Zo heb je in totaal dus 20% extra korting. Als plus member heb je zelfs een extra 10% korting op sale voucher, maar helaas kan je er maar 2 per bestelling doen. Misschien kan je dit als update plaatsen?
10 Reacties
Bedankt voor de tip
kan iemand zeggen of dit in Amsterdam ook het geval is?
jaxteller18/12/2019 00:49

kan iemand zeggen of dit in Amsterdam ook het geval is?


Is denk ik landelijk, was in Almere centrum, 2 fillialen ook sale
Het gaat hier inderdaad om een landelijke sale🙌🏽
Thnx vandaag even langs..
Ook online inmiddels!
Je hebt zelfs 20% extra korting op de sale. Als je een account hebt, die je gratis kan aanmaken, heb je een voucher voor 10% extra korting op sale . Er staat echter ook een voucher 10% korting voor jou. Deze zou niet op acties moeten gelden, maar doet dat wel en ook nog eens in combinatie met de andere voucher. Zo heb je in totaal dus 20% extra korting. Als plus member heb je zelfs een extra 10% korting op sale voucher, maar helaas kan je er maar 2 per bestelling doen. Misschien kan je dit als update plaatsen?
Voor morgen 14u besteld = nog op tijd voor onder de boom
jaxteller18/12/2019 00:49

kan iemand zeggen of dit in Amsterdam ook het geval is?


Amsterdam had weinig goeie aanbiedingen vond ik...
LIZZARD23/12/2019 22:45

Amsterdam had weinig goeie aanbiedingen vond ik...


ok thanks!
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst