Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
GRATIS - Koop en review Durex product en ontvang een €5 bol.com kortingscode
422° Verlopen

GRATIS - Koop en review Durex product en ontvang een €5 bol.com kortingscode

134
sep 16e

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

Koop en review één van de 42 Durex producten en krijg een €5 kortingscode voor bol.com!

Goedkoopste product is €5.59 maar met bespaar continue (6 maanden zetten) €4,27! (Bedankt NeoMe)

Vergeet je cashback niet!
Community Updates

Groepen

Beste reacties
Hot 🔥

Met bespaar continue (6 maanden zetten) €4,27. Kun je na levering weer annuleren. Krijg je nog cashback en verdien je er zelfs €1 op

@micky.vangerwen pas je nog even aan, dan is het compleet. Zet ook gratis in de titel. Want dat is het ten slotte.
Aangepast door: "NeoMe" sep 16e
134 Reacties
Hoe vaak mag je mee doen?
Hot 🔥

Met bespaar continue (6 maanden zetten) €4,27. Kun je na levering weer annuleren. Krijg je nog cashback en verdien je er zelfs €1 op

@micky.vangerwen pas je nog even aan, dan is het compleet. Zet ook gratis in de titel. Want dat is het ten slotte.
Aangepast door: "NeoMe" sep 16e
NeoMe16/09/2019 08:13

Hot 🔥Met bespaar continue (6 maanden zetten) €4,27. Kun je na levering w …Hot 🔥Met bespaar continue (6 maanden zetten) €4,27. Kun je na levering weer annuleren. Krijg je nog cashback en verdien je er zelfs €1 op


Je hoeft natuurlijk niet altijd te annuleren :P
Weet iemand of je meerdere malen mee kunt doen zoals bij de ah actie?
tom.dekker16/09/2019 08:28

Je hoeft natuurlijk niet altijd te annuleren :P


Ik snap niet wat je zegt
SaleIsOn16/09/2019 08:29

Weet iemand of je meerdere malen mee kunt doen zoals bij de ah actie?


Ik heb de vraag uit staan bij de webservice, ik verwacht één keer per product. Dus bestel ze gewoon alle 4 en 3 terugsturen kan altijd.
NeoMe16/09/2019 08:47

Ik heb de vraag uit staan bij de webservice, ik verwacht één keer per p …Ik heb de vraag uit staan bij de webservice, ik verwacht één keer per product. Dus bestel ze gewoon alle 4 en 3 terugsturen kan altijd.


Dom, niet aan gedacht (y).
SaleIsOn16/09/2019 08:52

Dom, niet aan gedacht (y).


Goedemorgen lieverd, zoals je in onze voorwaarden kan zien staat er technisch gezien geen limiet op hoeveel reviews je mag insturen dus als ik het zo lees zou je bij 4 aankopen inderdaad 4x5 euro korting krijgen. s.s-bol.com/nl/…JPG
NeoMe16/09/2019 08:57

Goedemorgen lieverd, zoals je in onze voorwaarden kan zien staat er …Goedemorgen lieverd, zoals je in onze voorwaarden kan zien staat er technisch gezien geen limiet op hoeveel reviews je mag insturen dus als ik het zo lees zou je bij 4 aankopen inderdaad 4x5 euro korting krijgen. https://s.s-bol.com/nl/upload/images/ps/banners/beautycare/TenC_Review_Durex.JPG


Wat een amicaal gedrag bij de webservice
Fijn, had al besteld. Dan hoeft het ook niet retour. En kan ik verder met mijn Bol kortingsbonnen collectie uitbreiden. Vriendelijk bedankt!
SaleIsOn16/09/2019 09:12

Wat een amicaal gedrag bij de webservice Fijn, had al besteld. Dan …Wat een amicaal gedrag bij de webservice Fijn, had al besteld. Dan hoeft het ook niet retour. En kan ik verder met mijn Bol kortingsbonnen collectie uitbreiden. Vriendelijk bedankt!


Bij mij zijn de 4 goedkoopste onderweg
NeoMe16/09/2019 08:13

Hot 🔥Met bespaar continue (6 maanden zetten) €4,27. Kun je na levering w …Hot 🔥Met bespaar continue (6 maanden zetten) €4,27. Kun je na levering weer annuleren. Krijg je nog cashback en verdien je er zelfs €1 op @micky.vangerwen pas je nog even aan, dan is het compleet. Zet ook gratis in de titel. Want dat is het ten slotte.


Aangepast!
Even voor mijn beeldvorming. Je besteld er 4 en stuurt het dan weer retour of zo?
Als je dan vervolgens 4 cadeaubonnen binnen krijgt. Kan je dan ook 4x 5 euro uitgeven of word het per bestelling 1x 5 euro.
Bespaar continue optie geeft nu steeds een foutmelding.
GroothMacht16/09/2019 10:07

Als je dan vervolgens 4 cadeaubonnen binnen krijgt. Kan je dan ook 4x 5 …Als je dan vervolgens 4 cadeaubonnen binnen krijgt. Kan je dan ook 4x 5 euro uitgeven of word het per bestelling 1x 5 euro.


Je kunt gewoon stapelen.
Ik heb zojuist alle artikelen in de actie die met bespaar continu onder de €5 zijn besteld. Dit waren er 6 stuks. Door meer dan 5 artikelen via bespaar continu te kopen krijg je nog 10% extra korting. Ik heb nu €23,45 betaald, dus €6,55 gratis geld (ex. cashback).
Ik hou het op 1 stuk. Er moet er maar 1 iemand bij Bol vinden dat het slechts 1 bon per account is, en dan mag je weer de klantendienst zelf gaan bij roepen om te verklaren dat jij wilde profiteren van de actie om op die manier gratis geld te krijgen. Maar zeker geen verwijt aan diegene die het wel proberen, alle recht toe natuurlijk, ik vind het alleen de moeite niet waard.
liindaa_0116/09/2019 11:09

Ik heb zojuist alle artikelen in de actie die met bespaar continu onder de …Ik heb zojuist alle artikelen in de actie die met bespaar continu onder de €5 zijn besteld. Dit waren er 6 stuks. Door meer dan 5 artikelen via bespaar continu te kopen krijg je nog 10% extra korting. Ik heb nu €23,45 betaald, dus €6,55 gratis geld (ex. cashback).


Klopt, moet het wel in één bestelling. Maar scheelt weer, cashback via Shopbuddies erop en voila.
bram.lorreyne16/09/2019 11:44

Ik hou het op 1 stuk. Er moet er maar 1 iemand bij Bol vinden dat het …Ik hou het op 1 stuk. Er moet er maar 1 iemand bij Bol vinden dat het slechts 1 bon per account is, en dan mag je weer de klantendienst zelf gaan bij roepen om te verklaren dat jij wilde profiteren van de actie om op die manier gratis geld te krijgen. Maar zeker geen verwijt aan diegene die het wel proberen, alle recht toe natuurlijk, ik vind het alleen de moeite niet waard.


Dan gaat alles retour, maar het is bevestigd op de chat dus bring it on
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst