Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
GRATIS - Koop en review Durex product en ontvang een €5 bol.com kortingscode
422° Verlopen

GRATIS - Koop en review Durex product en ontvang een €5 bol.com kortingscode

134
sep 16e

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

Koop en review één van de 42 Durex producten en krijg een €5 kortingscode voor bol.com!

Goedkoopste product is €5.59 maar met bespaar continue (6 maanden zetten) €4,27! (Bedankt NeoMe)

Vergeet je cashback niet!
Community Updates

Groepen

Beste reacties
Hot 🔥

Met bespaar continue (6 maanden zetten) €4,27. Kun je na levering weer annuleren. Krijg je nog cashback en verdien je er zelfs €1 op

@micky.vangerwen pas je nog even aan, dan is het compleet. Zet ook gratis in de titel. Want dat is het ten slotte.
Aangepast door: "NeoMe" sep 16e
134 Reacties
NeoMe16/09/2019 11:50

Dan gaat alles retour, maar het is bevestigd op de chat dus bring it on …Dan gaat alles retour, maar het is bevestigd op de chat dus bring it on


Maar de persoon van de chat is vermoedelijk niet diegene die de goedkeuring moet geven voor de bon. Dus voor die paar euro en meerdere tuben glijmiddel ga ik er de moeite niet voor doen
bram.lorreyne16/09/2019 11:53

Maar de persoon van de chat is vermoedelijk niet diegene die de …Maar de persoon van de chat is vermoedelijk niet diegene die de goedkeuring moet geven voor de bon. Dus voor die paar euro en meerdere tuben glijmiddel ga ik er de moeite niet voor doen


Er staan meer producten dan alleen Durex.
Aangepast door: "NeoMe" sep 16e
NeoMe16/09/2019 11:57

Er staan meer producten dan alleen Durex.



Inderdaad, ziet er wel vreemd uit eigenlijks
Maar ook die duurdere producten zijn de moeite waard, zoals die duurdere Dettol toevoeging, die kost dan ook maar 50 cent met bespaar continu mits het voor meerdere artikelen werkt natuurlijk
Mochten ze moeilijk gaan doen gaat de hele zooi retour.
REPTYLER16/09/2019 12:03

Inderdaad, ziet er wel vreemd uit eigenlijks Maar ook die duurdere …Inderdaad, ziet er wel vreemd uit eigenlijks Maar ook die duurdere producten zijn de moeite waard, zoals die duurdere Dettol toevoeging, die kost dan ook maar 50 cent met bespaar continu mits het voor meerdere artikelen werkt natuurlijk Mochten ze moeilijk gaan doen gaat de hele zooi retour.


En die code kun je toevoegen aan je account, 3 jaar geldig.
NeoMe16/09/2019 12:05

En die code kun je toevoegen aan je account, 3 jaar geldig.


In de voorwaarden stond toch dat ze maar enkele maanden geldig zouden zijn?
REPTYLER16/09/2019 12:06

In de voorwaarden stond toch dat ze maar enkele maanden geldig zouden zijn?


Ja los, als losse code met afrekenen.

Niet als je hem stacked op je account.
NeoMe16/09/2019 11:45

Klopt, moet het wel in één bestelling. Maar scheelt weer, cashback via S …Klopt, moet het wel in één bestelling. Maar scheelt weer, cashback via Shopbuddies erop en voila.


Way is/hoe werkt dat bespaar continue?
Opgepeppert16/09/2019 12:15

Way is/hoe werkt dat bespaar continue?


Gewoon 5 artikelen in één bestelling, dan krijg je extra (volume)korting.

Alleen je wordt dan automatisch bevoorraad. Alleen zodra jij je bestelling binnen hebt, annuleer je de bevoorrading. Korting hou je, allee je krijgt niet opnieuw de producten.
NeoMe16/09/2019 12:17

Gewoon 5 artikelen in één bestelling, dan krijg je extra ( … Gewoon 5 artikelen in één bestelling, dan krijg je extra (volume)korting.Alleen je wordt dan automatisch bevoorraad. Alleen zodra jij je bestelling binnen hebt, annuleer je de bevoorrading. Korting hou je, allee je krijgt niet opnieuw de producten.


Smart.. Smart..
Hoe weet je of zie je op welke producten dit geldt (iets anders dan Durex, bv. schoonmaakmeuk) en hoeveel je dan minimaal moet bestellen?
Opgepeppert16/09/2019 12:24

Smart.. Smart.. Hoe weet je of zie je op welke producten dit …Smart.. Smart.. Hoe weet je of zie je op welke producten dit geldt (iets anders dan Durex, bv. schoonmaakmeuk) en hoeveel je dan minimaal moet bestellen?


als je op "naar deal" klinkt dan kom je op de actiepagina uit. Ik heb geselecteerd op prijs laag>hoog. Voor de extra bespaar korting op bespaar continu moet je 5 bespaar continu artikelen combineren.
Gaat heel makkelijk om, glijd lekker, erg durable, aanrader.
liindaa_0116/09/2019 12:28

als je op "naar deal" klinkt dan kom je op de actiepagina uit. Ik heb …als je op "naar deal" klinkt dan kom je op de actiepagina uit. Ik heb geselecteerd op prijs laag>hoog. Voor de extra bespaar korting op bespaar continu moet je 5 bespaar continu artikelen combineren.


Oh ja en dat staat dan pas vermeld bij het product dat het een bespaar continue artikel is en niet in het overzicht?
Besteld 6 artikelen lets try 🏻
NeoMe16/09/2019 09:13

Bij mij zijn de 4 goedkoopste onderweg



Haha, waarom doe jij mij toch altijd hier aan denken

Heb hier de 10 goedkoopste (met bespaar continue) besteld en op 6 maanden levering gezet. Komt op ~47,30 euro uit. Over alle 10 de producten ging nog eens 10% extra korting. Als je dus 10 x 5 cadeaubonnen krijgt, is het alsnog allemaal gratis. En dan nog de cashback natuurlijk

Nog nooit zulke summiere actievoorwaarden gezien, dus dat kan nog leuk worden als ze moeilijk gaan doen Alles retour is natuurlijk ook altijd nog een optie, maar zou wel jammer zijn natuurlijk.
CheapFreak17/09/2019 13:49

Haha, waarom doe jij mij toch altijd hier aan denken[Afbeelding] Heb hier …Haha, waarom doe jij mij toch altijd hier aan denken[Afbeelding] Heb hier de 10 goedkoopste (met bespaar continue) besteld en op 6 maanden levering gezet. Komt op ~47,30 euro uit. Over alle 10 de producten ging nog eens 10% extra korting. Als je dus 10 x 5 cadeaubonnen krijgt, is het alsnog allemaal gratis. En dan nog de cashback natuurlijk Nog nooit zulke summiere actievoorwaarden gezien, dus dat kan nog leuk worden als ze moeilijk gaan doen Alles retour is natuurlijk ook altijd nog een optie, maar zou wel jammer zijn natuurlijk.


Ja actievoorwaarden laten hoop ruimte over, maar schrijf gewoon deze week je review en indienen. Dan zit je ook altijd binnen de retourperiode, maar ik zou mij geen zorgen maken. Bol.com kijkt niet naar de kleintjes, plus Durex zal betalen en niet Bol.com

Daarnaast is een review bij Bol.com ook erg summier, dus past goed bij de voorwaarden haha. Zou wel beetje je best doen, zo voorkom je afkeur.

Jij doet je naam anders ook goed eer aan
Aangepast door: "NeoMe" sep 17e
@NeoMe We halen het beste in elkaar naar boven Dit weekend even een uurtje vrij voor maken, komt vast wel goed.
Zo, producten ontvangen. Review geschreven. Nu wachten totdat hij wordt goedgekeurd. Is het jullie al gelukt op belast continu op te zeggen?
EvaThijs18/09/2019 08:26

Zo, producten ontvangen. Review geschreven. Nu wachten totdat hij wordt …Zo, producten ontvangen. Review geschreven. Nu wachten totdat hij wordt goedgekeurd. Is het jullie al gelukt op belast continu op te zeggen?


Kan met één klik in je account.
NeoMe18/09/2019 08:42

Kan met één klik in je account.


Ik zie het al, het kon mobiel niet. Dankjewel
EvaThijs18/09/2019 09:23

Ik zie het al, het kon mobiel niet. Dankjewel


Wel in de app, net zelf geregeld. Sowieso een aanrader.
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst