Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Levi's dames & heren -70% @ Maison Lab
303° Verlopen

Levi's dames & heren -70% @ Maison Lab

Maison Lab Aanbiedingen
Redacteur7
Redacteur
303° Verlopen
Levi's dames & heren -70% @ Maison Lab
Vernieuwd jul 3e (Geplaatst jun 26e)

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

Update 1
Nu alle Levi's met 70% korting!
Alle Levi's dames- en herenkleding met 60% korting met 70% korting bij Maison Lab.

Enkele leuke deals ►
151224.jpgParka lightweight fishtail - van €134,95 voor €40,99

151224.jpgShort 511 slim heren cutoff - van €59,95 voor €17,99

151224.jpgHeren chino - van €89,95 voor €35,99 - met code €26,99

151224.jpgJeans jack / bl…use - van €84,95 voor €25,99

151224.jpgGestreepte blouse - van €74,95 voor €22,99

151224.jpgJeans 712 slim new identity - van €99,95 voor €29,99


Verzending & retourneren
  • Gratis thuisbezorgd bij besteding vanaf €50 - hieronder betaal je €5,95 voor verzending
  • Retourneren is voor eigen rekening

Betalen
  • iDeal
  • PayPal
  • creditcard
Community Updates
7 Reacties
Bij mij is die parka voor 53,99 na afprijzing. Dus daar nog de code op. Hoe zie jij hem voor 40,99
binum26/06/2020 18:31

Bij mij is die parka voor 53,99 na afprijzing. Dus daar nog de code op. …Bij mij is die parka voor 53,99 na afprijzing. Dus daar nog de code op. Hoe zie jij hem voor 40,99


Welke code is dat
Levi's heeft wel echt de beste denim jassen en sokken.
Broeken was ik groot fan van maar gaan toch binnen een jaar allemaal kapot bij mij.
NvdL03/07/2020 09:24

Welke code is dat


Ze hadden eerst een code: 10% extra bovenop sale -60%. Nu is totale collectie -70% dus uiteindelijk voordeliger
Hoe vallen de broeken van Levi's? Zit normaal tussen 28 en 29 in qua breedte maat
Aangepast door: "yoshi-3" jul 3e
Geen voorraad in mijn maat +'je voor de vondst!
Goeie deal. Net een trui voor maar 18 euro besteld en een polo voor 13 euro. Top deal
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst