Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Nokia 9 PureView Blue 5.99" 128GB 4G Unlocked & SIM vrij @laptopsdirect.co.uk
187° Verlopen

Nokia 9 PureView Blue 5.99" 128GB 4G Unlocked & SIM vrij @laptopsdirect.co.uk

€407,42 €23,34
22
nov 23e

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

Prijs NL rond de 500 - 600 euro

De Nokia 9 PureView is de eerste smartphone met wel 5 camera's op de achterkant! De camera's verzamelen tot wel 10 keer meer licht waardoor je meer details en textuur vastlegt in je foto's. En het is mogelijk om "RAW" DNG-formaatafbeeldingen te maken waarbij alle details behouden worden. De gemaakte foto's kun je perfect bekijken op de edge-to-edge 5,99 inch display met PureDisplay-technologie. Daarnaast beschikt de smartphone over een vingerafdrukscan en kun je de Nokia 9 PureView draadloos opladen.

Nokia is altijd het merk geweest waarop je kon vertrouwen, toestellen die gewoon niet stuk gingen, met als pronkstuk: de Nokia 3310. Tegenwoordig gaat deze vergelijking nog steeds op en kun je ook met een gerust hart vertrouwen op de software, namelijk: Android One. Met Android One is en blijft de Nokia 9 PureView enorm veilig, up-to-date en snel. Dankzij deze nieuwe software bevat de Nokia 9 PureView geen onnodige apps of verborgen processen die de levensduur van de batterij verminderen of opslagruimte innemen. Android One smartphones van Nokia krijgen maandelijkse updates die je telefoon alleen maar beter maken.

Plus- en minpunten van de Nokia 9 PureView
Altijd veilig, snel en up-to-date met Android One
Wel vijf camera's
Kan draadloos worden opgeladen
Vingerafdrukscan geïntegreerd in het scherm
Geen headset aansluiting waardoor je een tussenstuk nodig hebt

Vijf camera's
De Nokia 9 PureView heeft 5 ZEISS-camera's. De vijf 12MP camera's verzamelen tot 10 keer meer licht, waardoor je meer details en textuur vastlegt in je foto's. Hoe gaat dit in zijn werk? Elk van de vijf camera's neemt automatisch de optimale instellingen voor verschillende delen van de scene aan. Door middel van op maat gemaakte algoritmen en artificial intelligence (AI) schieten de camera's tegelijkertijd. Ten slotte worden de afbeeldingen samengevoegd tot een enkele HDR-foto met textuur en details.
Twee kleursensoren die zorgen voor levendige kleuren in afbeeldingen. En drie sensoren die tot 10 keer meer licht kunnen opvangen dan een standaard sensor. Ook beschikt de smartphone over een unieke zwart-witmodus met meerdere camera's voor scherpe opnamen. Daarnaast is het volledig geïntegreerd in Google foto's, bijvoorbeeld het herfocussen op alternatieve delen van de scene vanuit Google Foto's nadat je de opname hebt gemaakt.
De vijf camera's passen de belichting automatisch aan, waardoor je uitstekende details behoudt in het gebied van bijvoorbeeld fel zonlicht maar ook in de donkere schaduw. Ook is het mogelijk om "RAW" DNG-formaatafbeeldingen te maken waarbij alle details beter behouden worden dan normaal met een .jpg afbeelding.

Design
De Nokia 9 PureView heeft een edge to edge 5,99 inch P-OLED display met een verbeterde kijkervaring door de PureDisplay-technologie. Hierdoor heb je rijkere kleuren, meer contrast en scherpe details. Ook is er een vingerafdrukscan geïntegreerd onder het scherm en kun je de Nokia 9 PureView draadloos opladen. Door de Qualcomm Snapdragon 845 processor heeft de smartphone geen moeite met presteren.

Android One
Puur, veilig en up-to-date. Er zijn geen apps die je niet nodig hebt en geen verborgen processen die de levensduur van de batterij verslinden. Belangrijk voordeel hiervan is dat je meer opslag en een langere levensduur van de batterij hebt. Nokia garandeert 3 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates, zo blijft je telefoon zo veilig mogelijk.
Community Updates

Groepen

22 Reacties
Voor €299 neem ik genoegen met de minpunten
wat zie jij dan als minpunten ? Ik zie single sim en de 3320 mAh accu als minpunt maar verder lijkt het me een prima toestel. Maar voor 299 moet je nog even geduld hebben denk ik. Ik heb zelf net de Mi 9T Pro in huis en bevalt prima.
sanookhans24/11/2019 07:19

wat zie jij dan als minpunten ? Ik zie single sim en de 3320 mAh accu als …wat zie jij dan als minpunten ? Ik zie single sim en de 3320 mAh accu als minpunt maar verder lijkt het me een prima toestel. Maar voor 299 moet je nog even geduld hebben denk ik. Ik heb zelf net de Mi 9T Pro in huis en bevalt prima.


Headset aansluiting is voor mij een grote deal breaker. Daarnaast is mijn doel toevallig ook de xiaomi mi 9t pro 128gb scoren. Vandaar die richtprijs. De xiaomi is veel betere bang for bucks verhouding tov dit soort toestellen. IMHO
Benjamin100024/11/2019 08:23

Headset aansluiting is voor mij een grote deal breaker. Daarnaast is mijn …Headset aansluiting is voor mij een grote deal breaker. Daarnaast is mijn doel toevallig ook de xiaomi mi 9t pro 128gb scoren. Vandaar die richtprijs. De xiaomi is veel betere bang for bucks verhouding tov dit soort toestellen. IMHO


Maar wel een Xiaomi, no offence
DaaP24/11/2019 08:35

Maar wel een Xiaomi, no offence


I know. Maar ik ben niet zo merk geil(excuse my french). Toestel moet functioneel zijn en out of the box veel kunnen tweaken, zonder dat je moet rooten of nerd hoeft te zijn.. Lol
Darnaast is het dan heel erg meegenomen dat xiaomi betaalbaar is, grote community heeft en nog lang updates levert. Genoeg selling point for me... No offence
Over dat 'functioneel zijn', waar ik het helemaal mee eens ben, daar gaat het voor mij al mis bij Xiaomi. Het lijkt wel alsof ze bij Xiaomi de trilmotor achterwege laten (ik heb een Xiaomi Mi 9, Mi 9T, Pocophone en Mi A3 gehad), waardoor ik gewoon oproepen miste (volgens mij is dat nog steeds waar een telefoon uiteindelijk om draait). Daarnaast geeft een korte ferme tik/feedback van een goede vibratiemotor gewoon een premium gevoel (even los van de functionaliteit).

Ander puntje van kritiek; de OS van Xiaomi (MIUI) is bagger met (nog steeds) spel- en taalfouten en een onlogische indeling.

Dat zijn beide zaken waarmee je in het dagelijks gebruik continu te maken hebt en die (voor mij in ieder geval) de gebruikservaring verpesten. Qua hardware voor de prijs heb je absoluut gelijk dat Xiaomi onovertroffen is, maar er is meer dan dat
DaaP24/11/2019 09:06

Over dat 'functioneel zijn', waar ik het helemaal mee eens ben, daar gaat …Over dat 'functioneel zijn', waar ik het helemaal mee eens ben, daar gaat het voor mij al mis bij Xiaomi. Het lijkt wel alsof ze bij Xiaomi de trilmotor achterwege laten (ik heb een Xiaomi Mi 9, Mi 9T, Pocophone en Mi A3 gehad), waardoor ik gewoon oproepen miste (volgens mij is dat nog steeds waar een telefoon uiteindelijk om draait). Daarnaast geeft een korte ferme tik/feedback van een goede vibratiemotor gewoon een premium gevoel (even los van de functionaliteit). Ander puntje van kritiek; de OS van Xiaomi (MIUI) is bagger met (nog steeds) spel- en taalfouten en een onlogische indeling. Dat zijn beide zaken waarmee je in het dagelijks gebruik continu te maken hebt en die (voor mij in ieder geval) de gebruikservaring verpesten. Qua hardware voor de prijs heb je absoluut gelijk dat Xiaomi onovertroffen is, maar er is meer dan dat


Ben het met je eens dat software voor verbetering vatbaar is. Maar daar zijn veel alternatieven voor als je daar moeite voor wilt doen. Ik persoonlijk vind het reuze leerzaam om forums van xiaomi, tweakers en xda developers te volgen en dus simpele oplossingen voor de door jou beschreven zaken te vinden. Ik claculeer dit soort dingen mee, je kunt niet voor een duppie op de eerste rij zitten blijkbaar... Lol

Ik ben al blij dat ik hardwarematige voorlopig enkele jaren mee kan. Ik schrijf dit trouwens vanaf mijn 5 jaar jonge OnePlus one
Benjamin100024/11/2019 09:27

Ben het met je eens dat software voor verbetering vatbaar is. Maar daar …Ben het met je eens dat software voor verbetering vatbaar is. Maar daar zijn veel alternatieven voor als je daar moeite voor wilt doen. Ik persoonlijk vind het reuze leerzaam om forums van xiaomi, tweakers en xda developers te volgen en dus simpele oplossingen voor de door jou beschreven zaken te vinden. Ik claculeer dit soort dingen mee, je kunt niet voor een duppie op de eerste rij zitten blijkbaar... LolIk ben al blij dat ik hardwarematige voorlopig enkele jaren mee kan. Ik schrijf dit trouwens vanaf mijn 5 jaar jonge OnePlus one


Ik heb het liefst een toestel dat out of the box functioneel is (om een mengelmoes van jouw woorden te gebruiken) ik vind het ook leuk en niet erg om eens iets (nieuws) te proberen, daarom heb ik ook wat Xiaomi's gehad. Die trilmotor was voor mij alleen echt een dealbreaker, een whatsappje of mailtje missen of later zien vind ik (over het algemeen) niet erg, maar als ik gebeld word wil ik gelijk op (kunnen) nemen, want dan is er meestal iets aan de hand
Ik vind het wel fantastisch wat Xiaomi weet te bieden voor het geld hoor, voor de prijs van mijn huidige telefoon (Note 10+) kan je heel het gezin voorzien van een Mi 9T en dat is belachelijk, dat realiseer ik me goed.
DaaP24/11/2019 09:39

Ik heb het liefst een toestel dat out of the box functioneel is (om een …Ik heb het liefst een toestel dat out of the box functioneel is (om een mengelmoes van jouw woorden te gebruiken) ik vind het ook leuk en niet erg om eens iets (nieuws) te proberen, daarom heb ik ook wat Xiaomi's gehad. Die trilmotor was voor mij alleen echt een dealbreaker, een whatsappje of mailtje missen of later zien vind ik (over het algemeen) niet erg, maar als ik gebeld word wil ik gelijk op (kunnen) nemen, want dan is er meestal iets aan de hand Ik vind het wel fantastisch wat Xiaomi weet te bieden voor het geld hoor, voor de prijs van mijn huidige telefoon (Note 10+) kan je heel het gezin voorzien van een Mi 9T en dat is belachelijk, dat realiseer ik me goed.


Dat van die trilmotor ga ik eens uitzoeken want dat heb ik nooit eerder klachten over gelezen. Lijkt me basis hardware en onacceptabelen krom om vanuit kostenbesparing die weg te laten
Benjamin100024/11/2019 09:46

Dat van die trilmotor ga ik eens uitzoeken want dat heb ik nooit eerder …Dat van die trilmotor ga ik eens uitzoeken want dat heb ik nooit eerder klachten over gelezen. Lijkt me basis hardware en onacceptabelen krom om vanuit kostenbesparing die weg te laten


Don't get me wrong, die zit er wel in maar is zo zwak dat je hem (bijna) niet voelt. Ik heb toen ook research gedaan en is een bekend fenomeen bij Xiaomi (en andere China phones)
DaaP24/11/2019 09:52

Don't get me wrong, die zit er wel in maar is zo zwak dat je hem (bijna) …Don't get me wrong, die zit er wel in maar is zo zwak dat je hem (bijna) niet voelt. Ik heb toen ook research gedaan en is een bekend fenomeen bij Xiaomi (en andere China phones)


Of ik heb tot nu toe geluk of jij pech met de china phone's. Ik ben 2012 mijn china phones avontuur gestart met de welbekende Neo 002, deze doet het nogsteeds ondanks een diepe duik in het water(truc met rijst werkt echt). In 2014 met veel moeite een invite gescoord zodat ik de Oneplus one kon kopen. In 2017 wilde ik een echte phablet dus een 6,5 screen Uhans max 2 gekocht. Met geen van de drie toestellen heb ik vibratie problemen mee gehad. De Uhans vibreert zelfs zo hard dat hij van de tafel valt
DaaP24/11/2019 08:35

Maar wel een Xiaomi, no offence


tsja, als je dat soort opmerkingen plaatst... (past overigens meer bij een apple fanboy)
sanookhans24/11/2019 10:05

tsja, als je dat soort opmerkingen plaatst... (past overigens meer bij een …tsja, als je dat soort opmerkingen plaatst... (past overigens meer bij een apple fanboy)


Alleen maar liefde
DaaP24/11/2019 09:06

Over dat 'functioneel zijn', waar ik het helemaal mee eens ben, daar gaat …Over dat 'functioneel zijn', waar ik het helemaal mee eens ben, daar gaat het voor mij al mis bij Xiaomi. Het lijkt wel alsof ze bij Xiaomi de trilmotor achterwege laten (ik heb een Xiaomi Mi 9, Mi 9T, Pocophone en Mi A3 gehad), waardoor ik gewoon oproepen miste (volgens mij is dat nog steeds waar een telefoon uiteindelijk om draait). Daarnaast geeft een korte ferme tik/feedback van een goede vibratiemotor gewoon een premium gevoel (even los van de functionaliteit). Ander puntje van kritiek; de OS van Xiaomi (MIUI) is bagger met (nog steeds) spel- en taalfouten en een onlogische indeling. Dat zijn beide zaken waarmee je in het dagelijks gebruik continu te maken hebt en die (voor mij in ieder geval) de gebruikservaring verpesten. Qua hardware voor de prijs heb je absoluut gelijk dat Xiaomi onovertroffen is, maar er is meer dan dat


Helemaal mee eens. Ik mis gewoon belangrijke werkgerelateerde Whatsappberichten omdat ik simpelweg de trilling niet voel in mijn broekzak. Ik had daarvoor nooit verwacht dat de trilfunctie zo belangrijk voor me was. Naast beperkt intern geheugen is dat nu de voornaaamste reden dat ik drang voel om mijn telefoon te upgraden
MeesterBeest24/11/2019 10:11

Helemaal mee eens. Ik mis gewoon belangrijke werkgerelateerde …Helemaal mee eens. Ik mis gewoon belangrijke werkgerelateerde Whatsappberichten omdat ik simpelweg de trilling niet voel in mijn broekzak. Ik had daarvoor nooit verwacht dat de trilfunctie zo belangrijk voor me was. Naast beperkt intern geheugen is dat nu de voornaaamste reden dat ik drang voel om mijn telefoon te upgraden


Hoeveel intern geheugen heb jij dan wel niet nodig als je die van de pro beperkt vind?
Benjamin100024/11/2019 10:13

Hoeveel intern geheugen heb jij dan wel niet nodig als je die van de pro …Hoeveel intern geheugen heb jij dan wel niet nodig als je die van de pro beperkt vind?


Oh sorry, had moeten vermelden dat ik momenteel een Redmi Note 5 met 64 GB intern geheugen heb.

Het gebrek aan degelijke trilfunctie is nu wel de hoofdreden dat ik niet zo snel weer een nieuwe Xiaomi zal nemen, hoewel enkele dingen me best goed bevallen (de split-screen functie is bijvoorbeeld geniaal en kan ik eigenlijk niet meer zonder)
MeesterBeest24/11/2019 10:17

Oh sorry, had moeten vermelden dat ik momenteel een Redmi Note 5 met 64 GB …Oh sorry, had moeten vermelden dat ik momenteel een Redmi Note 5 met 64 GB intern geheugen heb. Het gebrek aan degelijke trilfunctie is nu wel de hoofdreden dat ik niet zo snel weer een nieuwe Xiaomi zal nemen, hoewel enkele dingen me best goed bevallen (de split-screen functie is bijvoorbeeld geniaal en kan ik eigenlijk niet meer zonder)


Bizar eigenlijk ik had nooit gedacht dat zonder geheugen zou komen te zitten. Maar op vakantie moet ik eea deleten want mijn 64Gb was niet toereikend. Ik hoop dan ook met BF een Xiaomi te scoren met 128GB. Better safe than sorry
Benjamin100024/11/2019 10:24

Bizar eigenlijk ik had nooit gedacht dat zonder geheugen zou komen te …Bizar eigenlijk ik had nooit gedacht dat zonder geheugen zou komen te zitten. Maar op vakantie moet ik eea deleten want mijn 64Gb was niet toereikend. Ik hoop dan ook met BF een Xiaomi te scoren met 128GB. Better safe than sorry


Ja precies. Ik dacht ook dat 64 GB ruim zat zou zijn (komende van 8 GB) maar dat viel dus vies tegen
mensen die een xiaomi hebben sporen niet
FBoening24/11/2019 10:55

mensen die een xiaomi hebben sporen niet


Mensen die een eiphone hebben sporen niet
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst