Nu 25% korting bij Footlocker
247°

Nu 25% korting bij Footlocker

3

Groepen

3 Reacties
Op alles.... *uitsluitingen van toepassing. Hoe dubbel whaha!!!
Wat zijn dan de uitsluitingen?
Heb het zelf maar opgezocht, volgende keer wel handig om erbij te vermelden



Algemene Voorwaarden

Deze voucher geeft de gebruiker recht op 25% korting op zijn/haar aankoop, met een maximale aankoopwaarde van 500 € / 400 £ / TRY 1200 / 139,000 Ft / 2000 zl / 4500 kr. / 600 CHF / 13,000 Kc.

Deze code is geldig online van 10.november.2019 00:01 CEST (11:01 PM GMT) tot 12.november.2019 23:59 CEST (10:59 PM GMT).

Om de code online te activeren, bezoek footlocker.eu en gebruik de voucher code SHOP25.

Maar 1 originele voucher is geldig per transactie.
De voucher heeft geen geldwaarde.
Aanbieding is exclusief meerdere aanbiedingen (2 voor…) en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen.
Aanbod sluit geselecteerde items uit zoals aangegeven door online icons.
Er is geen korting van toepassing op de aankoop van cadeaubonnen.
Aangepast door: "MichaelNL" nov 10e
Bijna alles wat in sale was is terug gegaan naar originele prijs.
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst