Ontvang gratis 25 euro cadeaubon bij monitorreview @ bol.com
412°

Ontvang gratis 25 euro cadeaubon bij monitorreview @ bol.com

49

Groepen

Beste reacties
Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen 👎🏼
detulp05013/09/2019 17:58

Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen …Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen 👎🏼


Boeiend, staat niks in de voorwaarden. Dus je voldoet aan de voorwaarden. Lekker doen dus als je daar zin in hebt. Anders moeten ze het maar dichtimmeren. Weten ze zelf ook wel. #moraalridders zelf wel abo's nemen en meteen opzeggen of Flatex'en want ze zullen eens iets mislopen.

Maar je likes stromen binnen, live vanuit de huishoudbeurs.
Aangepast door: "NeoMe" sep 13e
Zo erg is terugsturen wel. Dat zijn extra kosten. Die extra kosten gaan ze een volgende keer doorberekenen natuurlijk.
diederick69314/09/2019 08:05

Niet mee eens, zelf vind ik dat als er vrachtwagens voor moeten rijden en …Niet mee eens, zelf vind ik dat als er vrachtwagens voor moeten rijden en in dit geval 2 keer. Zonder dat je de intentie hebt het artikel echt te gebruiken dat je echt verkeerd bezig bent. Ik snap best dat mensen hun voordeel uit acties willen halen, maar dit ik gewoon slecht voor het milieu en de economie.


Dit dus. Bovendien wordt niet alles een 'tweede kans' of hoe het bij Bol.com heet en soms worden dingen gewoon vernietigd. Misschien is dit nog van voldoende waarde om het niet te vernietigen. Maar goed, lekker afval scheiden thuis en ondertussen dit soort acties doen.
Aangepast door: "Pepperoni_love" sep 14e
49 Reacties
Als je alleen een bevestigingsmail nodig hebt kan je ook even met acteraf betalen bestellen en daarna direct annuleren 😁
Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen 👎🏼
detulp05013/09/2019 17:58

Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen …Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen 👎🏼


Boeiend, staat niks in de voorwaarden. Dus je voldoet aan de voorwaarden. Lekker doen dus als je daar zin in hebt. Anders moeten ze het maar dichtimmeren. Weten ze zelf ook wel. #moraalridders zelf wel abo's nemen en meteen opzeggen of Flatex'en want ze zullen eens iets mislopen.

Maar je likes stromen binnen, live vanuit de huishoudbeurs.
Aangepast door: "NeoMe" sep 13e
NeoMe13/09/2019 18:03

Boeiend, staat niks in de voorwaarden. Dus je voldoet aan de voorwaarden. …Boeiend, staat niks in de voorwaarden. Dus je voldoet aan de voorwaarden. Lekker doen dus als je daar zin in hebt. Anders moeten ze het maar dichtimmeren. Weten ze zelf ook wel. #moraalridders zelf wel abo's nemen en meteen opzeggen of Flatex'en want ze zullen eens iets mislopen.Maar je likes stromen binnen, live vanuit de huishoudbeurs.


Ik vind jou altijd zo'n baas
42F13/09/2019 17:56

Als je alleen een bevestigingsmail nodig hebt kan je ook even met acteraf …Als je alleen een bevestigingsmail nodig hebt kan je ook even met acteraf betalen bestellen en daarna direct annuleren 😁


7 dagen, retourtermijn is 14 dagen. Dus codes voor het oprapen, bol.com accounts kun je ook blijven aanmaken. Plus verkregen codes kun je op één account stapelen.

Gratis winkelen

@K90
Aangepast door: "NeoMe" sep 13e
Achteraf betalen niet mogelijk
HajkoMulder13/09/2019 18:18

Achteraf betalen niet mogelijk


Doe je creditcard, heb je je geld al terug voordat het is afgeschreven. Zo schiet je niks voor.

U roept, NeoMe draait.
detulp05013/09/2019 17:58

Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen …Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen 👎🏼


Hypocrisie ten voeten uit dit (evenals de likers)
NeoMe13/09/2019 18:22

Doe je creditcard, heb je je geld al terug voordat het is afgeschreven. Zo …Doe je creditcard, heb je je geld al terug voordat het is afgeschreven. Zo schiet je niks voor.U roept, NeoMe draait.


Kan ik dan meteen annuleren
Ontvang bij aankoop van monitor + review. Ga eens weg met die clickbait
HajkoMulder13/09/2019 18:26

Kan ik dan meteen annuleren


Retour sturen, binnen vijf dagen wordt het teruggestort. Schiet je dus niks voor, tenzij net je incasso komt. Vaak rond de 20ste ofzo, even wachten dan dus. Dan weer maand de tijd.
Avatar
Verwijderd93412
Zo erg is het terugsturen niet, als mensen maar echte reviews plaatsen. Maar ja dat gebeurt niet waarschijnlijk nee
Als ze de bon pas geven na een maand of lijkt me beter.
Want anders is Bol vervuilt (als het niet al eerder is gebeurt) en betekenen reviews niets meer.
Aangepast door: "Verwijderd93412" sep 13e
Zo erg is terugsturen wel. Dat zijn extra kosten. Die extra kosten gaan ze een volgende keer doorberekenen natuurlijk.
detulp05013/09/2019 17:58

Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen …Leuke actie, jammer van de suggesties om hem terug te sturen 👎🏼


Vooral lullig voor bol.com. Is duidelijk een actie vanuit LG voor reviews, maar als iedereen hem terug stuurt zit bol.com met een product dat niet meer als nieuw verkocht kan worden.
klasse_klaasie13/09/2019 19:00

Vooral lullig voor bol.com. Is duidelijk een actie vanuit LG voor reviews, …Vooral lullig voor bol.com. Is duidelijk een actie vanuit LG voor reviews, maar als iedereen hem terug stuurt zit bol.com met een product dat niet meer als nieuw verkocht kan worden.


Perfect toch, wordt het een 2e kansje en kun je hetzelfde product daarna met korting kopen Gewoon even de doos openmaken, komt je review ook een stuk geloofwaardiger over🙈

*Disclaimer: Dit is mijn denkwijze, kan er niks aan doen. Ik doe dit zelf allemaal niet, puur ter info en niet om iemand aan te sporen.
Aangepast door: "NeoMe" sep 13e
Bol rekent vaak genoeg 25 euro voor dingen die voor 2 op Ali staan, dus daar hoef je echt geen medelijden mee te hebben.
Verwijderd9341213/09/2019 18:42

Zo erg is het terugsturen niet, als mensen maar echte reviews plaatsen. …Zo erg is het terugsturen niet, als mensen maar echte reviews plaatsen. Maar ja dat gebeurt niet waarschijnlijk nee Als ze de bon pas geven na een maand of lijkt me beter.Want anders is Bol vervuilt (als het niet al eerder is gebeurt) en betekenen reviews niets meer.


Was ookceen soortgelijke actie met de samsun watch, dat je een gratis samsung QI powerbank kreeg.

Review achtergelaten dat het niet zo een pracht ding was en retour ging, ik kreeg mijn powerbank en zij kregen de horloge terug 😁.
opastokvis13/09/2019 19:23

Bol rekent vaak genoeg 25 euro voor dingen die voor 2 op Ali staan, dus …Bol rekent vaak genoeg 25 euro voor dingen die voor 2 op Ali staan, dus daar hoef je echt geen medelijden mee te hebben.


Dat zijn meestal partners, die betalen van die 25 euro ook van 5 tot 10 euro aan bol.com.

Dus geen medelijden hebben inderdaad.
42F13/09/2019 19:32

Dat zijn meestal partners, die betalen van die 25 euro ook van 5 tot 10 …Dat zijn meestal partners, die betalen van die 25 euro ook van 5 tot 10 euro aan bol.com. Dus geen medelijden hebben inderdaad.


Meestal ja, al heb ik voordat men partner kon worden dit verschijnsel ook al regelmatig waargenomen.
Hetzelfde heb ik met winkels die klagen dat ze failliet gaan door het grote boze internet. Ze hebben ons jaren lang besodemieterd, geen medelijden mee.
opastokvis13/09/2019 19:41

Meestal ja, al heb ik voordat men partner kon worden dit verschijnsel ook …Meestal ja, al heb ik voordat men partner kon worden dit verschijnsel ook al regelmatig waargenomen.Hetzelfde heb ik met winkels die klagen dat ze failliet gaan door het grote boze internet. Ze hebben ons jaren lang besodemieterd, geen medelijden mee.


Of: zij moeten wel aan alle EU wetten voldoen terwijl wat je uit China koopt geen garantie, keuring, verplichte vertaalde handleiding, etc heeft.
Aangepast door: "klasse_klaasie" sep 13e
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst