Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Scoupy nu voor iedereen beschikbaar: Persil Discs van €6,99 voor €1,-
474° Verlopen

Scoupy nu voor iedereen beschikbaar: Persil Discs van €6,99 voor €1,-

21
jan 10e

Deze aanbieding is verlopen. Hier zijn wat interessante opties voor je:

Probeer Persil Discs Universal óf Color voor €1,-.
Alleen geldig op Persil Discs Universal 350 gr óf Persil Discs Color 350 gr.

Deze cashback actie is begonnen op 09-01-2020. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode.
Scoupy preview: nu voor iedereen beschikbaar.

Persil Discs, Persil's beste 4in1 wasmiddelcapsule. De 4 kamers van de Persil Discs bieden 4 sterke voordelen:

1. Vlekverwijdering
2. Stralend schoon
3. Frisheid
4. Vezelbescherming

Koop het actieproduct waar jij maar wilt & bewaar de kassabon.

Waar kan ik dit product kopen?


131242.jpg
Community Updates
Als je op een link klikt en/of iets bestelt, ontvangt Pepper.com mogelijk een betaling van de verkoper. Dit heeft geen enkele invloed op het besluit om een aanbieding wel of niet te plaatsen. Kijk voor meer informatie op de FAQ en Over Ons pagina.

Groepen

21 Reacties
Helaas, bij mij zijn het de Kleenex doekjes als preview 😜
Oh dat is een mooie aanbieding!
Ik zie hem niet ben benieuwd zou zeer welkom zijn
Is deze aanbieding op de app of de website? Heb zelf al flinke tijd niks nieuws gekregen in de app
Joyce_Tissen10/01/2020 09:51

Ik zie hem niet ben benieuwd zou zeer welkom zijn



Achikako10/01/2020 17:54

Is deze aanbieding op de app of de website? Heb zelf al flinke tijd niks …Is deze aanbieding op de app of de website? Heb zelf al flinke tijd niks nieuws gekregen in de app


Het is een preview.
Waarschijnlijk komt deze maandag bij iedereen in het account te staan.
savage10/01/2020 21:05

Het is een preview.Waarschijnlijk komt deze maandag bij iedereen in het …Het is een preview.Waarschijnlijk komt deze maandag bij iedereen in het account te staan.


Hoe krijg je die previews? Moet je daar gewoon "de gelukkige" voor zijn of kun je je daarvoor aanmelden?
Achikako10/01/2020 21:37

Hoe krijg je die previews? Moet je daar gewoon "de gelukkige" voor zijn of …Hoe krijg je die previews? Moet je daar gewoon "de gelukkige" voor zijn of kun je je daarvoor aanmelden?


Je moet daar "de gelukkige" voor zijn.
savage10/01/2020 21:42

Je moet daar "de gelukkige" voor zijn.


Ah okay, good to know. Dankjewel
Ik heb een preview voor babyvoeding.
Ik heb geen kinderen
1977mermaid10/01/2020 23:48

Ik heb een preview voor babyvoeding. Ik heb geen kinderen


Ik heb ook al weeeken kattenvoer, heb een hond en geen kat
Nu voor iedereen beschikbaar.
savage13/01/2020 12:18

Nu voor iedereen beschikbaar.



Bij mij staat hij er inderdaad tussen in de app, helemaal super!

Edit: net gehaald in de supermarkt, helaas geen color meer op voorraad maar de universal variant vond ik ook prima. Dankje voor het posten
Aangepast door: "Achikako" jan 13e
Heb hem ook gehaald inderdaad! Fijne actie
Leuke actie.
Heb ze ook gehaald. Normaal echt veel te duur
Ze zijn standaard €2,50 bij Trekpleister. Voor als je er nog meer wilt kopen.
Als je slim bent haal je ze deze week bij Vomar.
Daar is het deze week 1+1. Van Scoupy krijg je dan gewoon €5,59 terug. Dan heb je er 2 voor € 1,00.
samara15/01/2020 20:37

Als je slim bent haal je ze deze week bij Vomar.Daar is het deze week 1+1. …Als je slim bent haal je ze deze week bij Vomar.Daar is het deze week 1+1. Van Scoupy krijg je dan gewoon €5,59 terug. Dan heb je er 2 voor € 1,00.


  • Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De korting moet àltijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
  • Heb je gebruikgemaakt van een kortingsactie in de winkel? Dan berekenen we jouw cashback altijd over het totaalbedrag (minus de winkelkorting) van alle gekochte actieproducten.

Volgens mij krijg je toch echt minder door deze regels uit de voorwaarden.
Nee hoor. Gewoon € 5,59 teruggekregen.
1007749-vQx6a.jpg
1007749-vNC4b.jpg
thethe201017/01/2020 21:09

Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De …Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De korting moet àltijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon. Heb je gebruikgemaakt van een kortingsactie in de winkel? Dan berekenen we jouw cashback altijd over het totaalbedrag (minus de winkelkorting) van alle gekochte actieproducten.Volgens mij krijg je toch echt minder door deze regels uit de voorwaarden.


Zie mijn vorig bericht.
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst