[Ervaring gezocht] Spotify bij Ome Ali

14
aug 14e
Heeft iemand (langdurige) ervaring van het aanschaffen van een Spotify jaarabonnement bij Ali Express? Ik zie dat je voor ongeveer €15 een jaar abonnement kunt afsluiten.

Vervolgens krijg je dan een e-mail adres en wachtwoord (volgens mij dus niet je eigen e-mail adres) en ben je onderdeel van een family.

Erg “shady” dus allemaal, maar net zo shady als het delen van een familie abonnement met vrienden (maar nog net wat goedkoper).

Iemand ervaring?
Community Updates
Winkel info & ervaringen
14 Reacties
Het zouden ook gehackte accounts kunnen zijn, de vraag is of je dat mee zou willen financieren om dit in stand te houden.
Stel het zijn gehackte accounts dan is de kans groot dat je vroeg of laat geblokkeerd word en dan je Playlist en de aanbevelingen kwijt bent, je zou naar alle waarschijnlijkheid wel weer een nieuw account krijgen maar toch.

Is er niet een manier om Spotify via Turkije af te sluiten net als Tidal?
Aangepast door: "MichaelNL" aug 14e
MichaelNL14/08/2020 17:44

Het zouden ook gehackte accounts kunnen zijn, de vraag is of je dan mee …Het zouden ook gehackte accounts kunnen zijn, de vraag is of je dan mee zou willen financieren om dit in stand te houden.Stel het zijn gehackte accounts dan is de kans groot dat je vroeg of laat geblokkeerd word en dan je Playlist en de aanbevelingen kwijt bent, je zou naar alle waarschijnlijkheid wel weer een nieuw account krijgen maar toch.


Dat wil ik inderdaad niet supporten...
Dropkop14/08/2020 17:45

Dat wil ik inderdaad niet supporten...


Dat dacht ik al.

Had je mijn edit al gezien om het via Turkije te doen?
Is zo te zien erg goedkoop.

Maar heb er geen evaring mee, neem aan dat hetzelfde werkt als Tidal

1331007-xnPKc.jpg1331007-LcAo5.jpg1331007-K2P1d.jpg1331007-89OAE.jpg
Zijn 100% zeker gehackte accounts. Is nog heel breed in het nieuws geweest paar weken geleden.
MichaelNL14/08/2020 17:51

Dat dacht ik al.Had je mijn edit al gezien om het via Turkije te doen?Is …Dat dacht ik al.Had je mijn edit al gezien om het via Turkije te doen?Is zo te zien erg goedkoop.Maar heb er geen evaring mee, neem aan dat hetzelfde werkt als Tidal[Afbeelding] [Afbeelding] [Afbeelding] [Afbeelding]



Bedankt!


roy.vandijk14/08/2020 18:00

Zijn 100% zeker gehackte accounts. Is nog heel breed in het nieuws geweest …Zijn 100% zeker gehackte accounts. Is nog heel breed in het nieuws geweest paar weken geleden.



Bedankt, heb even een bron erbij gepakt: rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5170185/aliexpress-neemt-actie-tegen-spotgoedkope-en-illegale-spotify-en
Is dus overigens niet 100% zeker, maar lijkt er wel op
Aangepast door: "Dropkop" aug 14e
Let op, Spotify voert regelmatig land controle uit. Dat zou betekenen dat je regelmatig VPN moet gebruiken om weer via Turkije in te loggen.
Heb het via de Filippijnen geprobeerd maar kreeg het niet voor elkaar. De betaling met een Filippijnse Paypal lukte niet helaas
Klinkt alsof de Nederlandse Familie nog de beste optie blijft
Dropkop15/08/2020 10:41

Klinkt alsof de Nederlandse Familie nog de beste optie blijft


Waarschijnlijk wel.

Tidal werkt in ieder geval prima, dus mocht je dat overwegen dan ben je rond de 3 euro kwijt voor een eigen account op master/flac kwaliteit of 4.50 voor familie account
Aangepast door: "MichaelNL" aug 15e
MichaelNL15/08/2020 10:44

Waarschijnlijk wel.Tidal werkt in ieder geval prima, dus mocht je dat … Waarschijnlijk wel.Tidal werkt in ieder geval prima, dus mocht je dat overwegen dan ben je rond de 3 euro kwijt voor een eigen account op master/flac kwaliteit of 4.50 voor familie account


Ik kende Tidal nog niet. Die €3 kom je aan als je VPN Turkije doet? Op de website willen ze vooral de gratis maand aansmeren
Dropkop15/08/2020 10:54

Ik kende Tidal nog niet. Die €3 kom je aan als je VPN Turkije doet? Op de w …Ik kende Tidal nog niet. Die €3 kom je aan als je VPN Turkije doet? Op de website willen ze vooral de gratis maand aansmeren


Klik op de proefperiode en maak een account aan, maar wel zeker weten dat je middels VPN op de Turkse site zit.
Zodra je Nederlands ziet staan zit je verkeerd

Ergens verderop ofzo zie je de prijzen staan met TL erachter.
Als je de TL prijzen ziet staan dan zit je goed.

De prijzen zijn zelfs naar beneden gegaan zo te zien.
Ik betaal 30 TL, dat is zo een 4.5 euro voor familie.

Evt zou je hier nog kunnen kijken voor meer info

nl.pepper.com/aanbiedingen/tidal-premium-voor-153maand-of-tidal-hifi-voor-306maand-105128

Laatste keer werkte PayPal niet en alleen CC.
Dus als je in een keer klaar wilt zijn gebruik dan CC.
Aangepast door: "MichaelNL" aug 15e
bws72315/08/2020 10:03

Let op, Spotify voert regelmatig land controle uit. Dat zou betekenen dat …Let op, Spotify voert regelmatig land controle uit. Dat zou betekenen dat je regelmatig VPN moet gebruiken om weer via Turkije in te loggen.


Dat ontken ik. Spotify controleert dit niet en zou dit wettelijk gezien ook niet mogen stoppen. Dit is compleet legaal
MichaelNL15/08/2020 11:01

Klik op de proefperiode en maak een account aan, maar wel zeker weten dat …Klik op de proefperiode en maak een account aan, maar wel zeker weten dat je middels VPN op de Turkse site zit.Zodra je Nederlands ziet staan zit je verkeerd Ergens verderop ofzo zie je de prijzen staan met TL erachter.Als je de TL prijzen ziet staan dan zit je goed.De prijzen zijn zelfs naar beneden gegaan zo te zien.Ik betaal 30 TL, dat is zo een 4.5 euro voor familie.Evt zou je hier nog kunnen kijken voor meer infonl.pepper.com/aanbiedingen/tidal-premium-voor-153maand-of-tidal-hifi-voor-306maand-105128Laatste keer werkte PayPal niet en alleen CC.Dus als je in een keer klaar wilt zijn gebruik dan CC.


Maar Tidal is natuurlijk geen Spotify
Vooral spotify connect zorgt er voor dat ik eigenlijk niks anders wil, zo makkelijk schakelen tussen iPad/pc/speakers kan eigenlijk nergens anders.
Spotify is ook heel goed in het dichten van exploits.... Daardoor betaal ik nu bijna 5 euro per maand voor mijn Nederlandse family account. Maar ach, het is nog altijd goedkoper dan cd's
Plaats reactie
Avatar
@
    Tekst